Ars Magica Theban Tribunal

Vi skulle jo bare hente Eleimon!

Session 16/2.

Til spillere/GM: ta gjerne å legg til informasjon som dere husker, eller spellcheck, evt endre fakta som jeg har skrevet feil! Dette vil være til stor hjelp!

Spillere:

Mathias – Albert, feit kar.
Kristian – Eleimon, kaptein for garden.
Erik – Heinrich, soldat og tidligere korstogsfarer.
Jokke – grog, soldat
KK – Cosmos, locksmith.
Frank – grog, Kaptein på fiskeskuta / sjømann.

Oppdrag fra Covenanten: Dra til Lavron å hente Eleimon som har vært borte fra covenanten i flere år.
Cosmos sitt private oppdrag: Reparere en lås for Borgermesteren i Thorikos, nabobyen til Lavron.

Start

 • Da spillerne ankom oppdaget de at øya som ligger utafor fastlandet, ved navn Helena, blir brukt som en fangeleir.
 • Cosmos kontaker borgermesterens menn og oppdager at låsen han skal fikse er døren til fangehullet der Eleimon sitter arrestert for drap.
 • Albert handler inn mat for covenanten.
 • Gruppen snakker med Eleimon og Demanius på cella, og finner ut at Eleimon bare prøvde å forsvare Demanius fra ett knivangrep i ryggen.
 • Demanius, delvis motvillig, får ordnet Eleimon og han selv ett fripass for å forlate cella men ikke å forlate byen.
 • Gruppen etterforsker det eneste vitne, kebabselgeren, og finner ut at han er livredd. Under avhøret blir de angrepet av en mann som senere dør på spisebordet til kebabselgeren. Etter at gruppen har plaget kebabselgerens familie.
 • Gruppen skjønner at Demanius ikke har fortalt hele sannheten, og tilslutt så sprekker han og forteller: Det bor to hekser ved Sunion, de kontrollerer Italienerne som eier området og plager lokalbefolkningen.
 • Gruppen går med på at de skal dra får å sjekke ut heksene.
 • Da Demanius og gruppen ankommer Sunion bestemmer soldaten til Jokke seg for å gå først inn og speide, han kaster seg over den ene prestinnnen å starter sin anale voldtektsaksjon. Gruppen braser inn og Eleimon knuser hodet hennes med en hammer, senere så gjør Eleimon det samme med den andre presinnnen. Demanius takker gruppen.
 • Hekselikene brennes.
 • Gruppen kommer tilbake til Thorikos, der får Eleimon en “pardon” for sitt mord. Men blir samtidig presset til å utføre ett til, på en Italiensk handelsmann. Her skjer det sammen, han knuser hodet hans med en hammer.
 • Eleimon passer på å få en “pardon” for dette mordet også.
 • Gruppen drar i hu og hast hjem.
 • Da de passerer fangeøya, finner de en fange de har kommunisert med tidligere, han røper før han dør at Demanius er lederen for en gruppe som kaller seg “Achriotada”.

end

PS: Covenantens oppdrag ble utført, Cosmos sitt private oppdrag ble ikke utført. 2 dager etter at gruppen dro ankommer en snekker til Thorikos som er bestilt av Cosmos. Han vil bruke 1 uke på å lage en ny solid dør for cella som Cosmos fortsatt har oppdraget av å lage en lås til.

Comments

Eleimon, føler en trang til å reise eller sende noen andre tilbake til Thorikos for å finne mer ut om Demanius og denne “Achriotada” gruppen. Om “Achriotada” handler mot undertrykkelsen fra italienerne ønsker Eleimon å hjelpe dem – om rådet ved Favonius tilater det.

Eleimon vil fremlegge dette for rådet ved første og beste anledning – Man kan ikke ha frittløpende ikke-hermetikere løpende rundt å undertrykke gode landsmen med deres krefter i “nabolaget”.

Vi skulle jo bare hente Eleimon!
 

Det viktigste angående å hjelpe denne Achriotada-gruppen, er at begge partene i konflikten ikke må få vite at en covenant hjelper til. Dvs at man må operere i det skjulte; t.o.m for den gruppen man hjelper. Da har man ryggen klar i forhold til Hermetic Code

Vi skulle jo bare hente Eleimon!
 

Selvsagt, men Eleimon er tro til kovenanten og gjør ingenting uten en viss form for tilatelse fra sin kovenant :)

Vi skulle jo bare hente Eleimon!
Minimono martinm

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.