Phrometius

Description:

Er en House Bjoernar mage som spilles av Martin.

Personlighet: Direkte, brøytende, høylytt, kommer med trussler, værdsetter ærlighet, hater å “gå rundt grøten”, kald og følelsesløs mot mennekser og kraftige kjælrighetsfølelser for dyr og natur.

Bio:

Kaptein på en av kovenantens skuter. Kom i ung alder til kovenanten og har forblitt der siden.
Har klatrer rangstreet i House Bjoernar, og kan holde initsieringsritualet for huset. Samt at han har knekt 2 av husets flere “mysteries”.

I denne tribuanlen er det få House Bjoernar som kan måle seg med hans prestisje.

Personer under Phrometius sin beskyttesle:
Alexsander – Phrometius sin førstestyrman.

Hendelser i Phrometius liv:

Session 1: Phrometius vs Covenant leder.
Phrometius truet Sophrana etter at hun ikke kom til fornuft å hjalp hans kollegaer ut fra fearie regionen, samt at hun ikke ønsket å hente vis’en hun hadde stjålet.
Tilslutt røpet hun hvor vis’en var lagret, og Phrometius gikk illsint derifra. Phrometius lovet henne at elven som renner på øya, som tilhører “the lady of the lake” ikke lengere er under hans beskyttelse (dette grunnet at hun i “lady of the lake’s” navn fikk companions drept, og verdier frastjålet hans kovenant).
Phrometius forklarte kovenantleder direkte at han ønsker token’s for at han reddet hjem flere av kovenantens magi og companions fra fearie regioen. Hele denne hendelsen var skapt av kovenantlederens companions, og andre magi ved kovenanten. Han ser på det slik at han ryddet opp i andres rot.

Session 2: Phrometius vs Sebastian
Etter å ha utrykket sin missnøye med at oppdraget til Sebastian har gått i dass ved Urania, går han med på å hjelpe Sebastian med situasjonen. Sebastian hadde brukt “leap of homecomming” for å redde ræva si, og dermed latt de andre i være igjen alene i en ræva-situasjon.
Han sendte Sebastian tilbake med ett spell, riktig nok litt udmykene da Sebastian først måtte forvandles til en sau. Etter at Sebastian returnerte var han med på å skape fred mellom vår covenant og Urania som han hadde vært med på å skape turbulens hos.
Da Sebastian kom tilbake, snakket Phrometius med han og gjorde denne avtalen. Siden Phrometius hadde hjulpet han, skal Sebastian gi han en coin før tribunal.

Phrometius

Ars Magica Theban Tribunal Minimono martinm