Farad

Description:

Bor i sitt sanktum på fjellet, i et tårn. Han skal vise seg i å være kontrollert av Andros. I øverste etasje i sitt sanktum, ér en kjempe saltsten. Roper du Sirenna, blir dratt inn i saltsteinen som er en portal til åndenes rike.

Bio:

Spiller påvirkning:

1) Hendelsen mellom Enzo Brasca og BonifaceFarad’s sanctum.

Etter at hele gruppen ankom hans sanctum for å forhandle en pris på Andross så endte det hele med at Farad og Andross flyktet inn i salt-støtte-portalen. Mesteparten av gruppen fulgte etter. De som ble igjen var Enzo Brasca og Bizello.

Enzo Brasca snakket med Boniface som drev i en tokt av galskap og lootet Farad’s sanctum. Enzo Brasca slo han ned, og tok alle bøker, vis, og mindre gjenstander som Boniface hadde sett seg ut, og som sto tilgjengelig på hans labrom.

Enzo Brasca slettet så Boniface og sin egen hukommelse om hendelsen. Enzo Brasca har fortsatt alle eiendelene fra dette loot-toktet.

2) Hendelsen mellom “gruppen” og Farad i portalrommet.

Alexsander og Hector aka Slither ender med å drepe Farad etter at han angrep gruppen sammen med djinn’s. Etter drapet/kampen så lootet Hector aka Slither det som Farad hadde på seg av eiendeler.

Farad

Ars Magica Theban Tribunal Minimono Badstar