Ars Magica Theban Tribunal

Samling på School of Lavron
Martyrenes Død

I all hovedsak foregikk handlingen i og nærheten av skolen i Lavron.

Denne delen av eventyret hadde et stort antall roller presentert, hvor flere er nå funnet at de har løyet under ed, og fortsatt sin gresk ortodokse tro, selv om de offisielt har konvertert til katolisme. Det er opp til spillerne å avgjøre hva de skal gjøre med denne informasjonen. Jeg kommer ikke til å referere til alle rollene her. Men det er verdt å merke seg trekantdramaet som skjedde mellom Nestor, auduns katt og Sophie (rektorens vakre datter) :)
Det ble gjort 3 mord og morderen ble tilslutt funnet:
Andereus Potrakis viste seg å være morderen.
Sønn av den forviste rektoren Ancholis Potrakis.

Andereus hadde mistet det meste i livet pga hva mennesker er villig til å ofre for å være tro til sin kristne tro. Han hadde mistet faren som hadde nektet å konvertere fra gresk-ortodoks tro til katolisme. Faren hadde blitt forvist av Befrier Bosco og sønnen hadde mistet status og blitt gjort til en tjener på skolen. Han hadde blitt gjort til tjener for Gabriel Polites. Gabriel var en hemmelig utsendt prest som skulle kunne gi nattverd og kirkelig sermonier for den delen av befolkningen som ikke i realiteten ville konvertere til katolisme. Hans cover var som rik adelsmannsønn (noe han også var, slik at hans “cover” fallt han naturlig).

Når Andereus oppdager at han er satt som tjener for en undercover prest som i tillegg klarer å sette barn på rektorens datter Sophie Hallas. Sophie er Andereus Potrakis barndomsvenn og ungdomskjærlighet, så setter han igang med et plott for å fjerne personer som han mener har prøvd å strengt etterleve den gresk-ortodokse tro, men som har voldet han mye smerte som en konsekvens.
Rektor Etor Hallas har en sterk fasinasjon for martyrer, og at de gresk-ordodokse troende er villig til å ofre sitt eget liv og andres lykke for å leve etter sin tro. Dette blir “temaet” på mordene Andereus gjennomgår, med ledetråder som tilslutt peker mot studenten/presten Gabriel. Alt gjort for å fange oppmerksomhet mot presten som sjarmerte Sophie.

Hans ofre var:
Subrektor Antilochus Comis, som vitnet i rettsaken mot Ancholis Potrakis. Disse var begge gresk-ortodokse troende og gode venner. Sønnnen anså dette som et svik mot faren sin, og skjønte ikke det viktige politiske spillet med at det var viktig at Comis også ikke ble avslørt men overtok posisjonen som subrektor og kontaktperson for å transportere og skjule ortodokse prester.
Subrektor Comis oppdaget også forholdet mellom Gabriel og Sophie og ville annmelde dette, siden en prest som lever i synd ikke kan holde sermonier, og subrektoren ikke ville at de troende skulle bli holdt for narr. Slik var han også en trussel for presten Gabriel.
Subrektoren blir funnet i en stengt hage med en større sum penger, drept av sultne jakthunder. Pengene som ble funnet på han var han lurt til å hente ut av skattekammeret til skolen for å møte i hemmelighet Gabriel, slik at Gabriel kunne reise vekk fra skolen. Dette møtet ble i hemmelighet arrangert av Andereus, som visste at subrektoren ville være i den avstengte hagen midt på natten,
og som slapp inn en utsultet jakthund. Hunden hadde blitt stjålet fra en jaktmester og holdt i fangenskap utenfor byen og sultet. Så bruker Andereus en stjålet nøkkel til den nå døde subrektorens kontor for å finne de hemmelige dokumentene som viser at det er et pågående samarbeid mellom subrektoren og gresk-ortodoks kirke i utlandet. Dette er bevis som ikke ble funnet i rettsaken mot Andereus sin far, men som ville ha vært et viktig bevis for Befrier Bosco Bevisene klarte han ikke å finne, da de ikke lå i hovedrommet på subrektorens kontor, men inne i skattkammeret som var inne på subrektorens kontor, men kun noen få hadde tilgang til: rektoren, purseren og proktoren. Dette var et system slik at ingen kunne forsyne seg av verdifulle gjenstander alene.

Offer nr 2:
Under den udmykende debatten mellom rektor Etor Hallas og Vailis Terzi (Nikko sin akademiker) forlater Proctor Arcas Matis debatten, etter at en tjener hendvender seg til han i glassalen som debatten blir arrangert i. Denne tjeneren har han på forhånd gitt beskjed til at skal komme bort til han under debatten, slik at det virker som det er noe plikter han må utføre sporenstreks. Det han skal er å møte Anderus i hemmelighet når alle andre er opptatt med debatten. Han tror han skal i et møte for å forhandle en avtale med Andereus. Proctor Arcas Matis er en del av de gresk-ortodokse troende på fakultetet. Proctoren prøvde tidligere å få fjernet Andereus fullstendig fra skolen, fordi han var redd for at inkvisjonen ville finne det mistenkelig at sønnen til en som er forvist for kjetteri, fortsatt får lov til å bo på skolen. Siden den nye rektoren Ethor Hallas følte synd på Andereus, ble han boende, men som tjener. Andereus føllte alltid i etterkant at proktoren var en fiende. Andereus visste også at proctoren hadde nøkkel til det innerste kammeret til subrektorens kontor (the armory) og kjennskap til de hemmelige dokumentene.
Med en stjålet barberkniv fra presten Gabriel ble proctoren bundet og skåret over halsen, samt drept med Gabriels jaktbue som også lå låst i kammeret. Der inne fikk Andereus tilgang til et hemmelig hulrom som brevene lå i. Disse brevene/papirene blir igjen plantet i et bunnrom i presten Gabriels kiste. Skulle noen av boscos agenter lete der, ville de finne de viktigste bevisene for at skolen samarbeider med utenlanske myndigheter med smugling av prester. Med alle bevis pekene mot Gabriel for å avsløre hva Gabriel virkelig var: En gresk ortodoks prest.

Det tredje offeret var kirkegutten Ned. Dette var et mer tilfeldig offer, siden kirkegutten pleide å stelle med biblioteket og sakrestiet i Kirken. Andereus var bekymret for at Ned hadde klart å overhøre en disputt mellom Andereus og Sophie som de hadde i biblioteket. Andereus hadde prøvd å overtale Sophie om å ikke å prøve å rømme fra skolen for å bli med Gabriel utenlands.
Gabriel skjønte at en voksende mage på Sophie var et tidsbombe, og måtte prøve å finne en måte å skjule hans synder. Hans plan var å rømme vekk med Sophie og hadde tilbudt at Sophie skulle blir transportert utenlands ved hjelp av en lokal adelsfamilie som var ortodokse.
Andereus var overbevist om at Gabriel kom til å få henne drept når hun var langt nok unna.

Det hele ender med at spillerne klarer å finne Sophie og Gabriel bortgjemt hos en adelskvinne, hvor de stopper Andereus fra å drepe Gabriel. Andereus er overbevist om at Gabriel kommer til å drepe Sophie når de har klart å flykte fra Lavron og kommer seg ut av Athen.
De lar Sophie reise avgårde med Gabriel.

View
The Darkening Sky del 2

Denne sessionen fortsatte rett etter “The Darkening Sky” del 1.

Magikerne har holdt råd om hva som skal gjøres med den nye covenanten som holder til hos Federico , greven av Naxos. Det har blitt vektlagt å la denne covenanten være i fred for øyeblikket. Nefas dro til Gigas for å sjekke om denne covenanten kunne bistå i denne “okkupasjons-situasjon”. De svarte med at hvis Favonius var under angrep/trussler, ville de bistå. Men ikke før det var en reel situasjon.

I tillegg fikk grupperingen kontakt med Nicaea rivergodess gjennom Sophrana. I et rituale som delvis ble ødelagt av nesten voldtekt av de yngre prestinnene, fikk de følgende informasjon: Hvis de finner en rett arving til tronen av keiserrike, skal hun fjerne de som bor på øya Naxos. Det er kjent at det er to arvinger som er kjent for covenanten. Det ene erTheodora Axuchina, som var i skjult fangenskap hos den tidligere greven av Naxos. Mystisk kidnappet av en hær som forsvant etter et raid på borgen til greven.
Den andre er Isaac Constantin Komnenos. Sist sett på båten til Captain Crow of The Sunken Lady. Etter mye bruk av ressurser av Nefas, så skal etter sigende Crow befinne seg sør i øyriket, og ha fått alliert andre sjørøverkapteiner til å samarbeide under hans ledelse.

Det som skjedde under denne sessionen var å sette igang en redningsaksjon av tvillingbroren til Greven; Giuliano . Grupperingen hadde sterk mistanke til at Giuliano var i direkte fare ved å befinne seg på øya hvor grevens styrker holder på okkupere, under påvirkning av maguser fra “Trattio de Sangre” Han befant seg på øya Macheres, øst for hovedøya Naxos. Dette er samme øy som Maximus of House Jerbiton holdt seg gjemt i en mindre borg sør på øya. Grevens styrker angrep sørfra og Maximus døde i dette angrepet.
Redningsgruppen fant også ut at deler av øya hadde tørke/råtnet/pest, selv i en periode hvor det ikke har vært tørke på andre øyer.
Da redningsgruppen hadde klart å komme seg inn i selve hovedbyen nord på øya, fikk de gjenoppdage Giuliano holdning angående adel vs magus. Han var ikke fornøyd med Favonius sin innsats tidligere. Han var heller ikke med på å snike seg ut fra byen i det skjulte. Adlisio Nefas hadde ikke tid til å overtale han, så det endte med kidnapping, med soldater på søk etter dem.

På båten fikk Giuliano gjennomgå kjølhaling og en særdeles dårlig behandling for adel å være.

Noe av det siste som skjedde på session, var at Adlisio Nefas fikk besøk av en tremere fra covenanten Gigas. Allectores of house Tremere hadde en ring med symbolikk som tilhører en undergrunnsorganisasjon. Det viser seg at Lucia Filia Maximus, av House Jerbiton: har blitt forgiftet, og bevisene retter seg mot organisasjonen til Adlisio Nefas. Gjerningsmannen hadde denne ringen, som har blitt gitt av Nefas. Trusselen/avtalen som ble fremlagt var at Nefas har 1 år på å få tak i Severin of house tytalus og gi han over til Tremere. (Severin er sist sett med Phrometius), ellers vil avsløringene om koblingen til Nefas og denne organisasjonen, og forgiftingen av Lucia bli fremlagt for Tribunalen.

View
The Darkening Sky
Betrayal of puppeteers and puppets

Spillere tilstede:
Kristian: Som Nefas
Erik: Som Aleksander
KK: Som Tatsuo_

Tre sesonger etter “Rain on the Wind”.

Etter valget av den nye greven Federico, har formuen til øya Naxos økt. Flere har påpekt at det skyldes økt handelsaktivitet til øya grunnet lavere skatter som har blitt innført.

Federico har tydeligvis vært flittig med sine politiske kontakter og støttespillere. Flere fra mannskapet som Favonius tidligere har hatt som sesongsarbeidere har bl.a fått arbeid hos Grevens flåte. Det antas at Federico er villig til å gjennomføre det hans far ikke klarte: å bekjempe sjørøvere som har base øst i øyområdet. Sjørøvere har siden okkupasjonen hindret en del av handelstrafikken fra vest Venice (Italia) østover mot Constantinopel.

Det ryktes også om at flere av sjørøverkapteinene har inngått allianse/ikke angrepspakt mot hverandre for å kunne stå imot de Venetianske og Genoveniske handelsflåtene, som har fått støtte fra korstogsfarere og den katolske kirken. At sjørøvere internt skal samarbeide har sjeldent forekommet tidligere. Om det finnes ære blant røvere og hvor sterk alliansen egentlig er, vil vise seg. Sjømenn som har tatt arbeid hos Favonius har lite tro på at sjørøverne har et sterkt loalitetsbånd seg imellom.

Rett før vi avsluttet forrige spilling, så fikk Favonius besøk av en gruppe covenantarbeidere fra en hittil ukjent covenant i øyområdet. Disse var de gjenlenvende etter at covenanten har blitt utslettet etter en wizard march mot covenantens eneste magus: Maximus Severis av House Tytalus. Maximus var parens til Lucia, som har gjemt seg på øyområde blant andre italienere.
Maximus har blitt drept i en offiesiell wizard War, erklært av Al-Aqrab
, Mutationis Patronis og Avedetus Fabri av House Verditius

View
Rain on the wind
Kaos hos Greven

Etter en tur på øya Naxos, har Tatsuo blitt innhentet av den eldste tvillingbroren Giuliano, som krevde hjelp av covenanten til å avsløre falsk spill fra sin yngre bror Frederico. Den italienske Greven av Naxos er død og pga en spådom fra hoffastrologen Hieronymos, har makteliten gått med på å utkåre en ny greve ved avstemming og ikke den tradisjonelle måten ved eldste sønn.

Ved annkomst til borgen, får grupperingen møte deres “motstandere” som Giuliano mener har påvirket situasjonen til et kupp av tronen:
Lucia Filia Maximus, av House Jerbiton:: en yngre version enn det dere så på Tribunalen.
Avedutus Fabri av House Verditius: en fransk ridder-magiker.

Det har blitt observert 4 sanctum i borggården, men grupperingen har bare møtt to magikere.

Grupperingen gjorde sitt for at utfallet av valget skulle gå i Giuliano sin favør, bl.a ved utpressing, drap og sabotasje av Hieronymos spådommer ovenfor enkelte maktpersoner som skulle velge ny arving.

De virkelige problemene skjedde når grupperingen skulle undersøke Tatsuos opprinnelige formål med reisen til Naxos: den hellige bassilisk som var inne på borggården. Et sted med tre forskjellige auraer: faerie, magical og divine.

Legendene sier at det er en drage som er begravd under byen som ennå beveger seg med noen hundre års mellomrom og forårsaker jordskjelv. Denne dragen skal ifølge folkehistoriene blitt skaded av en biskop, som nå har gravsted midt i bassilisken.
Denne graven blir beskyttet av en engel, som startet en jakt på de som prøvde å fjerne knokler og relics til den avdøde biskopen.
Det ble også funnet ut av Tatsuo hadde en eldgammel urne som antageligvis passer til et mønster i selve graven. symbolene urnen hentyder til en titan ved navn Posterius.
Postrius er broren til titanen Promethius. Legendene sier at han var den mindre kloke broren som ble lurt av menesket Pandora til å åpne boksen som utløste all lidelse og ondskap på jorden. Dette ble gjort som en hevn fra de olympiske guder for at Prometheus hadde stjålet den gudommelige evnen til å lage ild og gitt den menneskene.

Denne urnen valgte Tatsuo å bytte bort til Avedutus imot at de to covenanter skulle la hverandre i fred.

Grupperingen dro tilbake til Favonius uten å få gjennomført planene sine.

Ting verdt å huske:
Det ble en storstilt jakt gjennom slottet med magikeren til Martin og en engel. Han er nå haunted! Makteliten ble vitne til tidenes festkrasj: en hvirvelvind kjeppjaget av en engel gjennom festsalen.

Katta til Audun ble plukket opp!!! Av en usynlig person som luktet krydder. Etter en seriøs omgang med hånd vs klør kom Audun seg unna.

View
Planning the heist!

Session 200414: “Planning the heist!”

Session gikk over ca 3-4 ingame dager.

 • ca dag 1
  Session startet med at Favonius mottok ett brev skrevet av notarius Nestor som utrykket en bekymring over Tiberion’s lovnader og handlinger hos ham og Hospitalenerne. Nefas og chaberlain Bizello fikk oppdrag av Covenant leder om å ta affære og de gjorde de. De sendte ett brev som fortalte at Tiberion ikke hadde personlig mulighet til å love bort en plass ved Covenanten, men at de ville komme personlig å forhandle frem dette da verdiene som var beslaglagt var av stor viktighet.

De gjennomførte ett møte med notarius Nestor og som endte svært godt men en håndskrevet kontrakt om covenant medlemskap. Nefas svøpet sine lange fingre rundt Nestor og begynte ett makt spill. Nestor møtte Nefas og Bizello ca samtidig som Tiberion satt i middagsmøte hos Hospitalerne.

The Dog har ett personlig møte med noe han er usikker på er en engel eller en besettelse på sitt soverrom. Han får beskjed om å hevne det som er “urett forvoldet han”.
Parallelt med dette var Alexander (styrmannen), The Dog og Eleimon ute for å møte Achritada. Eleimon hadde møtt opp ved den faste pub’en, og fikk en kodet melding i to porsjoner om å møte opp ved “havnegaten 3”. Meldingene var kodet med Caesar Cipher og rollene (samt spillerne) klødde seg noe i hodet før koden var løst. Eleimon fikk en ringt inngravert med en katt og tallet 4 da han ble medlem av Achritada, og det viste seg at tallet fire er hans nøkkel for å decifrere koder.

Da de 3 møtte opp ved adressen ble de vist inn på ett av byens større havnelagere. Lageret var ca halv tomt. Der møtte de en person som ikke ga seg til kjenne, han fortalte at de hadde blitt lurt de og at han ikke tilhørte Achritada men en annen kult som ønsket tilgang til tempelet de eier. Under møtet ble de overrumplet av 4 “befriere” ledet av Antanglos (Befrier Boscos “høyrehånd”). De var der for denne ukjente personen, men gruppen tok det fort til seg som sin plikt å drepe dem alle. Alexander ble lett såret under kampen og Antanglos unnslapp ved hjelp av magi. Først ble han usynlig, senere bruke han noe “telekinese” for flytte havne kasser. The Dog fikk se at det var noe spesielt med Antanglos da han brukte second sight (rød lysende aura og da han hadde noen trekk som ikke virket menneskelig). I kampen beordret Eleimon sin lampe om å brenne stedet. Noe som strakk seg ut til å bli fatalt. Lageret brant ned med mange handelsmenns innhold, samt at flere mennekser døde under sluktningsarbeidet. Gruppen merket at det var noe galt da flere av by-menneskene mot slutten løp inn i flammene uten sjangse på å redde noen eindeler (for å dø). De fryktet at noen påvirket dem å gjøre dette.

Alexander bruker sin intrigue til å overtale en liten sjømenn-mob til at det var jødene som sto bak brannen. Som igjen fører til to mørbankede jøder, der en døde av skadene.

 • ca dag 2
  Låsesmed Cosmas gjennomfører oppdrag som ble avtalt i sessionen “begravelsen” og stiller hos Befrier Bosko for å installere låser i hans nye private bolig ca 3 timer utenfor byen. Dette er ett mindre herskapshus med tilbørende små bygninger som er under konstruksjon. Der møter hans også Antanglos som virker å være en person som overser byggingen. Cosmas oppdager en inskripsjon på veggen i huset som er kodet. Den tydes senere til “Den Hengte Befrier”. Cosmans jobber trofast i det skjulte og klarer å formidle denne beskjeden til gruppen på dag 3.

Eleimon for ett sammenbrudd denne dagen etter gårsdagens pyro tokt som tok livet av flere. Senere møter han Demanius og de avtaler at Demanius skal bruke sine kontakter for å overtalte Befrier Bosco om å flytte “de hedenske tingene” om 3 dager til fangeøya Helena. Han skal også spre ryktet om at noe “er i gjerdet” slik at Befrieren sender med sine beste menn. Eleimon har lyst på å knekke Antanglos.
Gruppen avtaler flere interne møter denne dagen og diskuterer ivrig hva de skal gjøre for å få tak i covenantens eiendeler.

 • ca dag 3
  Eleimon drar til Strategos Nikos for å ordne seg en jobb på fangeøya Helena. Dette for at han skal få tilgang til “de hedenske tingene” som skal flyttes dit. Forhandlingene går dårlig og Eleimon retuneret til gruppen med nyheter.

The Dog har en ny åpenbaring med denne “engelen” som ønsker at han “hevne urett”. En sjømann som ypper til brå “magiskt dør” da han setter sin finger på The Dog, og han fører engelens nærvær. The Dog begynner en moralsk kamp som på nytt trekker han til kirken. Der forteller han om sine åpenbaringer som gjør at de avtaler ett møte mellom han og Befrieren. The Dog blir senere overtalt til å ikke stille på ett slikt møte av Bizello.
Nefas spiller sitt spill videre ovenfor Nestor, som ender med at han besøker Hospitalerne personlig. Han utgir seg for å være en handelsmann som vil donere penger til Hospiltaerne. Han blir stoppet for en samtale av Nestor, for så å overtale han om eudiens hos den sammen lederen som snakket med Tiberion. I løpet av dette møtet kaster Nefas kortene på boret og høylytt kaster ett spell som får en god penetering og klarer å ta over Hospitaler lederen. Etter dette løper han personen inn i veggen så han besvimer, ett nytt maktspill og en heroisk overtalelse vipper Nestor over på hans “lag”. De isene setter en hendelse der Nefas sine medhjelpere blir beskylt for tyveri og alle hospiltalerne blit opptatt med å fange disse 5 som kjøper Nefas noe tid med på “mind probe” Hospitaler lederen. Det hele ender opp med at hospitaleren nå ligger på sin egen sykestue, Nefast har ikke fått lukket sitt grep om han helt, men har ordnet seg arcane connection og jevnlig prober han. Nestor og Nefast ble ikke røpet i denne runden, men Hospitalerne har begynt å ane en viss uro om at noe er i ferd med å skje.

 • ca dag 4
  Bizello samler alle og drar til Nikos med en av covenantens båter, og tar opp igjen forhandlingene. Han klarer til slutt via noen meget gode ord, og en dråpe manipulasjon (og terning kast) og overtale Nikos til å gi dem tilgang til denne “lasten som kommer” i bytte mot ett magisk item. Bizello forklarer at itemet han skal få vil gi han en styrket evne til overtalelse og kommandere styrker, og han vil få det om 6 måender. I mellomtiden legger han igjen ett kors han forklarer er magisk som “pant”. Nikos er noe usikker på dealen, men går til slutt med på dette. De får tilgang til denne ene lasten i bytte mot dette itemet. Bizello forklarer at de vil bytte ut noen gjenstander som allerede er deres, slik at ikke noe vil mangle.
  Etter møtet blir The Dog “angrepet”. Først så flyr han oppover og gruppen klarer å på tak i han og bunnet han fast. Deretter så er det noe som kontrolerer kroppen hans til å hoppe i vannet. Eleimon slår han ut 2 ganger og binder han til masta.
  Etter dette fortsetter plagene mot The Dog, som ender med at han blir puttet på ett rom i båten å tvangsplut av en av Nefas sine tjenere. Under suge akten dør damen og “engelen” åpenbarer seg. Han forteller The Dog at han har feilet. The Dog får en preken om kjødelig omgang, svik og skuffelse for deretter motta en klar beskjed om at han nå er overlatt til sin “egen skjebne”.

Slutt.

Konklusjon/konsekvenser:
1. Eleimon, Alexander og The Dog har drept 4 befriere og svidd ned det største havnelageret. Det var mørkt og det er usikkert om Antanglos vil kjenne dem igjen.
2. Nefas og Bizello har med covenantleders myndighet innviet Nestor i covenanten, og lover lab ved den største båten.
3. Nefas har startet en kamp om å mentalt kapre en av Hospitaler lederne. Lederen ligger nå med 0 fatigue på Hospitallernes sykestue.
4. Bizello med gruppen har avtalt med Strategos Nikos om å “bytte ut” noen av de gjenstandene han skal oppbevare for Befrier Bosco. Dette i bytte mot ett magisk item.
5. Jødene i byen har blitt frontet som syndere for lagerbrannen.
6. The Dog har pratet med kriken om “åpenbaringer”, fått avtalt ett møte med Befrier Bosco som han ikke stilte til.

View
Konfiskert eller stjålet? Et definisjonspørsmål
Hva er det egentlig som skjer i Thorikos?

Følgende session har utspillt seg i området tidligere:
Begravelsen – Del 1
eleimon-pickup1

En delegasjon med sjømenn utsendt fra covenanten kommer tomhendt tilbake fra Thorikos. Det var ventet en last fra den venetiance handelsmannen Enricho som sjømennene skulle hente.
Inkludert i lasten var en større sum penger angiveligvis tilhørende Tiberion Marchioness av Florence, samt viktige ingredienser, bøker og labratorieutstyr til Auduns nye magikerrolle.
Forklaringen var at
[[The Knights Hospitaller of Priory of St. Ubaldesca | The Knights Hospitaller of Priory of St. Ubaldesca]]
har tatt beslag i lasten med bakgrunn at den ikke tilhørte kristne, og at det var deres rett å gjøre dette.

Så en delegasjon ledet av Tiberion Marchioness av Florence (Mattias)reiste med båt til Thorikos. Med i følget var følgende:
Eleímon Foniás (Kristian)
Ferteitos (Martin)
The dog (Joachim)
En katt (familiar til den nye magikeren til Audun) spillt av Audun

Første person de får kontakt med er
Notarius Nestor (av house Tremere), regnskapsføreren til ridderordenen. Han har gruppen fått høre om av Nefas. Nestor går med på å hjelpe gruppen få tilbake pengene.

Personer møtt under denne session:
Gale Anna: hysterisk kvinne i slummen.
Barabas of House Bjornaer: henger i det jødiske kvartalet.

View
Tribunal 1207

En kort oppsumering av det som ble spillt av tribunal-møtet:

Phrometius har som avtalt på tidligere covenantmøte levert Severin of house tytalus i polemark Maria Laskarina Of House Guernicus sin varetekt. Phrometius har sagt at han ønsker en ny rettsak for Severin of house tytalus, og få opphevet wizard’s march som var erklært for hele hans linje av titanoi. Vil dette feile, vil Severin fortsatt være fritt vilt, og alle har i forhold til Order Of Hermes eden, plikt til å drepe han. Pr. regelverk, er alle i dette øyeblikk pliktig til å drepe han.
For øyeblikket er Severin of house tytalus låst inne på polemarken sin båt. Polemarken har flere flambau og tremere-magikere som hjelpere til å vokte Severin. En eventuell etterforskning vil innebære å avdekke diabolisme, men om etterforskningen viser seg å være resultatløs, kan Severin fortsatt drepes pga tidligere dom.

Sebastian har blitt utspørt i forkant av rettsaken om Farad sin død. Han har sagt han er ansvarlig for drapet og erklært seg skyldig. Tiberion Marchioness av Florence er nestemann til å bli utspørt før rettsaken skal starte.

Utfallet av tribunalen er kort summert:

Basil og Urania

Basil har blitt ostrasised de neste 7 år, samt mottat 1 shard sammen med de andre medlemmene av Urania. Phrometius har erklært wizard war på han.
Urania har fått som oppgave å utnevne en ny patron for covenanten, eller bli erklært ugyldig. En ny patron må være klar til neste tribunal i 1214.

Rettsaken for Sebastian og Tiberion Marchioness av Florence

De har blitt dømt for high crime: Drapet på Farad. De er nå tildelt 3 shards og dømt for å være til tjeneste for tribunalen i 2 år. Dette vil i praksis være opp til arches å tildele oppgaver som de anser for enten:
1) være en god utnyttelse av de talenter/kunnskaper de sitter på.
eller
2) Vil anses å være til god læring: f.eks måtte ordne opp i lovbrudd hos andre magi, slik at de får kjennskap til lovene som de har brutt selv.

Your title here… , den ettertraktede lærlingen.

Tiberion Marchioness av Florence vant han etter å ha blitt utrfordret til certamen av Basil, da begge to gjorde krav på apprenticen ved at de var fra House Bonisagus.

Problemet Severin of house tytalus

Det var på kanten til åpen konflikt da det ble kjent at en overlevende av titanoi befant seg i fangenskap hos polemarken Maria Laskarina Of House Guernicus. Severin ble mer eller mindre reddet av at Audun magiker (trenger å oppdatere han inn i galleriet), sto fast ved sin post og direkte hindret flere Tremere magikere å gå inn og hente han fra fangenskapet.

I tillegg ble det fremlagt et forslag om å kunne frigjøre en magi som er blitt dømt for high crime etter 50 år. Dette er lett blitt ansett som et åpenbart politisk spill for å kunne frigjøre Severin. Gjennom god argumentasjon fra Adlisio Nefas, ble det et overraskene gjennomslag for forslaget.

Nye arches

Adlisio Nefas og Tatsuo har blitt trukket ut og har kommet til samme styre: for personlige konflikter mellom magi.
Phrometius har blitt polermark

View
Begravelsen - Del 1

Istedet for en oppsummering så skriver jeg ned navn og raske stikkord, slik at dette kan brukes neste gang.

Viktige mennekser ved begravelsen:

 • Igneto av Venice (under: Duce of Athen)
 • Edoardo av Naxos (under: Duce of Naxos)
 • Strategos Nikos (General)
 • Befrier Bosco (biskop)
 • Karl von Helmstat (Kaptein, Templar)
 • Lord Gottfried (under: Duce of Athen) → også under: Guy de la Roche of Burgundy.
 • Demanius (Lokal handelsmann)

Andre personer ved begravelsen:

 • Antanglos, prest som stod for avhør og som KK pratet med angående låser for biskopen.
 • Alessandro, hovmesteren som står for innkvartering.
 • Sosia, head of slaves hos Nikos.

Annet:

 • Havnemester Chontos og han sønn er arrestert for drapet på de 2 prestinnene.
 • Diadora, er navnet på en eldere kvinne som kjente til tempelets historie og var prestinne der før de 2 som døde.

Plott som er oppdaget:

 • Igneto sitter på tempelet for å irritere de lokale og kanskje noen andre.
 • Nikos er interessert i å kjøpe Helena, samt magic item som kan spore sølvforekomster.
 • Eldere kvinne og en ung mann angrep Italienske vakter ved tempelet for å få innpass, mannen er arrestert og kvinnen er drept av Cosmas.
 • Biskopen er interessert i tempelt for å konvertere det til ett “treningssted”.
 • Cosmas oppdaget hemmelig rom i tempelet.
 • Intriguen rundt Otto, Guy og the Duchy of Athens

Gruppens avtaler

 • Da flere påtok seg ansvaret for drap, og skapte mye irritasjon og frustrasjon under begravelsen fikk Nikos reddet sistuasjonen med en byttehandel. (Nå skal han få ett “sølvsniffer item”).
 • Cosmas har solgt 6 låser til borgemesteren i Tharikos, Parcival. De skal leveres om 2 måneders tid.
View
Jakten på Andros del 4
Bæ Bææ Bææ

Bææ BÆæææ Bæ BÆÆÆÆ prPhrometius, bæ bææ bbææ bææ
bææ bæææ Sebastian.

bææ bæææ bbææ …

View
Vi skulle jo bare hente Eleimon!

Session 16/2.

Til spillere/GM: ta gjerne å legg til informasjon som dere husker, eller spellcheck, evt endre fakta som jeg har skrevet feil! Dette vil være til stor hjelp!

Spillere:

Mathias – Albert, feit kar.
Kristian – Eleimon, kaptein for garden.
Erik – Heinrich, soldat og tidligere korstogsfarer.
Jokke – grog, soldat
KK – Cosmos, locksmith.
Frank – grog, Kaptein på fiskeskuta / sjømann.

Oppdrag fra Covenanten: Dra til Lavron å hente Eleimon som har vært borte fra covenanten i flere år.
Cosmos sitt private oppdrag: Reparere en lås for Borgermesteren i Thorikos, nabobyen til Lavron.

Start

 • Da spillerne ankom oppdaget de at øya som ligger utafor fastlandet, ved navn Helena, blir brukt som en fangeleir.
 • Cosmos kontaker borgermesterens menn og oppdager at låsen han skal fikse er døren til fangehullet der Eleimon sitter arrestert for drap.
 • Albert handler inn mat for covenanten.
 • Gruppen snakker med Eleimon og Demanius på cella, og finner ut at Eleimon bare prøvde å forsvare Demanius fra ett knivangrep i ryggen.
 • Demanius, delvis motvillig, får ordnet Eleimon og han selv ett fripass for å forlate cella men ikke å forlate byen.
 • Gruppen etterforsker det eneste vitne, kebabselgeren, og finner ut at han er livredd. Under avhøret blir de angrepet av en mann som senere dør på spisebordet til kebabselgeren. Etter at gruppen har plaget kebabselgerens familie.
 • Gruppen skjønner at Demanius ikke har fortalt hele sannheten, og tilslutt så sprekker han og forteller: Det bor to hekser ved Sunion, de kontrollerer Italienerne som eier området og plager lokalbefolkningen.
 • Gruppen går med på at de skal dra får å sjekke ut heksene.
 • Da Demanius og gruppen ankommer Sunion bestemmer soldaten til Jokke seg for å gå først inn og speide, han kaster seg over den ene prestinnnen å starter sin anale voldtektsaksjon. Gruppen braser inn og Eleimon knuser hodet hennes med en hammer, senere så gjør Eleimon det samme med den andre presinnnen. Demanius takker gruppen.
 • Hekselikene brennes.
 • Gruppen kommer tilbake til Thorikos, der får Eleimon en “pardon” for sitt mord. Men blir samtidig presset til å utføre ett til, på en Italiensk handelsmann. Her skjer det sammen, han knuser hodet hans med en hammer.
 • Eleimon passer på å få en “pardon” for dette mordet også.
 • Gruppen drar i hu og hast hjem.
 • Da de passerer fangeøya, finner de en fange de har kommunisert med tidligere, han røper før han dør at Demanius er lederen for en gruppe som kaller seg “Achriotada”.

end

PS: Covenantens oppdrag ble utført, Cosmos sitt private oppdrag ble ikke utført. 2 dager etter at gruppen dro ankommer en snekker til Thorikos som er bestilt av Cosmos. Han vil bruke 1 uke på å lage en ny solid dør for cella som Cosmos fortsatt har oppdraget av å lage en lås til.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.